Home/Yellow
  • Plaid Knut van Klippan heeft een ingeweven patroon in de combinatie met off white. Heerlijk om op de bank onder deze plaid te kruipen, lekker zacht en comfi warm. De wol is ecologisch geproduceerd wat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu. Er worden dus geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol voor deze Klippan deken.
  • Plaid Chevron van Klippan is geweven van lekkere dikke lamswol. De plaid heeft een ingeweven kleine visgraat patroon. Het plaid van Klippan is ecologisch geproduceerd, heerlijk warm en van prachtige kwaliteit.
  • Plaid Roy heeft een breed strepen patroon met een mooi verloop in kleur. De lamswol waar deze plaid van geweven is, is ecologisch geproduceerd. Ecologisch betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu tijdens de productie van de wol. Verder worden er geen schadelijke stoffen gebruikt. De dieren die de wol produceren worden goed verzorgd.
  • Uitverkocht
    Plaid Velvet heeft een ingeweven patroon en is aan beide zijde te gebruiken. Door het geweven patroon ontstaat een lichte kant en een kleurige kant dit geeft een leuk speels effect. Het plaid is gemaakt van hoogwaardig ecologische lamswol en heeft een mooie warme uitstraling en voelt lekker zacht en wollig aan. Wol heeft een uitstekende natuurlijke vuilbestendigheid waardoor het meestal niet nodig is om het te wassen. De wol reinigt zich en is afstotend tegen vuil, aangezien het vuil op het oppervlak blijft door de natuurlijke oliën in de wol.